eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

VÝBĚR: Kariéra Fernanda Torrrese v Chelsea v pěti zápasech

Autor:
Datum: 13. 12. 2013

Od přestupu z Liverpoolu za rekordní částku 50 mil. liber v lednu 2011 měla kariéra Fernanda Torrese svoje vzestupy i pády. Góly v evropských finále, poháry nad hlavou, ale také měsíce bez gólů, zranění a tresty, které frustrovaly nejen jeho, ale také tisícovky fanoušků Blues. V této sezóně si pod vedením José Mourinha vede Torres lépe. Není to sice návrat jeho dnů z Anfield, ale forma je víc než slibná. Proto se pojďme podívat na pět utkání, která formovala kariéru Fernanda Torrese v Chelsea.

5. FC Liverpool, 6. února 2011

Carlo Ancelotti pravděpodobně později litoval svého rozhodnutí, dát první šanci Fernandu Torresovi tak krátce po jeho příchodu a navíc proti klubu, z kterého přišel. Španělský fotbalista nebyl na Stamford Bridge ani týden, když musel nastoupit proti svým bývalým spoluhráčům a všechna pozornost tak byla zákonitě soustředěna na něj. Pro Blues to byl ovšem zápas, na který je potřeba co nejrychleji zapomenout. Nejen, že Chelsea prohrála 0:1, ale Torrese zřejmě pohltil ten veškerý humbuk okolo a moc toho nepředvedl. Dlouho se z toho vzpamatovával.

Stránky: 1 2 3 4 5

Reklama


Komentáře


You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace