eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Torres se vrátil do hry, k bodům však nepomohl

Autor:
Datum: 28. 5. 2013

Fernando Torres po letním příchodu trenérského mága José Mourinha ožil a znovu se jeho jméno začalo skloňovat v souvislosti s názorem, že jde o obávaného světové forwarda. Bohužel jak to tak bývá, když se začne dařit, zaúřaduje vyšší moc.

Na začátku listopadu se duel s Newcastlem nevyvíjel podle představ Blues. Krom prohry navíc musel Mourinho skousnout také ztrátu elitního forwarda.

Ten ze sestavy londýnského celku vypadl na více než tři týdny a do hry se vrátil až během pátého kola Champions League. Shodou okolností mu do hry pomohlo zranění dalšího střelce Eto´a. Další paralelu lze vidět v nepovedeném výkonu. Snad jen Petr Čech snesl na straně hostů měřítko evropské supertřídy a hlavně díky němu hráči z Ostrovů prohráli v Basileji „jen“ 1:0.

Torres nakonec strávil na hřišti necelou půl hodinku, ale ani on se k ohrožení švýcarské branky nedostal. Další možnost nejspíše dostane hned o víkendu, kdy modrou armádu čeká letos výborně hrající Southampton. Trefí se El Niňo?

-Jiří Kunášek-

(foto: fernando9torres.com)

Reklama


Komentáře


You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace