eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

VÍTE, ŽE…Přezdívku „El Niňo“ neměl Torres nikdy rád?

Autor:
Datum: 16. 4. 2013

Zapsal se mezi legendy Atlética, dával spoustu gólů. v devatenácti letech už nosil kapitánskou pásku a fanoušci ho milovali. Ačkoliv to tak na první pohled nevypadá, ani Fernando Torres to neměl v počátcích svého angažmá v madridském klubu jednoduché.

Devětadvacetiletý útočník dokonce prozradil, že nikdy neměl rád přezdívku „El Niňo“ (dítě), která se ho drží právě od jeho prvních krůčků v týmu „Rojiblancos“.

„Když jsem v šestnácti přišel do kabiny Atlética, nikdo se mnou nemluvil, nikoho jsem nezajímal, všichni se báli o své místo. Říkali jen mi „El Niňo“, protože nikdo doopravdy neznal moje jméno. Nelíbilo se mi to, nebylo to fér,“ prozradil Torres v rozhovoru pro klubové stránky Chelsea.

Sám na vlastní kůži poznal, že vztahy v týmu jsou občas složité. Zejména pak, když hráči pochází z různých koutů světa. „Není jednoduché někam přijít a najít si své místo. Může se vám zdát, že vás někdo nemá příliš v lásce, podvědomě máte potřebu najít si nějakého kamaráda…bylo to pro mě složité,“ dodal španělský reprezentant.

Torres v Atléticu působil v letech 2001 až 2007, poté přestoupil za 20 milionů liber do Liverpoolu.

-pha-
Foto: fernando9torres.com

Reklama


Komentáře


You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace