eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Kolik minut potřebuje Torres na branku?

Autor:
Datum: 8. 5. 2014

O Fernandu Torresovi se toho v posledních sezónách namluvilo a napsalo nespočet. Na jednom se shodnou jeho příznivci i odpůrci. El niňo už není tím zabijákem z časů liverpoolských. Pojďme se podívat, kolik času potřebuje Fernando na jeden přesný zásah v právě probíhající sezóně.

Fernando letos nastoupil v dresu Blues do 21 utkání. Patnáct jich odehrál v rámci Premier League, tři v Lize mistrů a po jednom přidal v FA Cupu, League Cupu a Superpoháru. Během těchto zápasů strávil na zeleném pažitu 1246 minut. Dohromady se ve všech soutěžích radoval ze sedmi branek.

Na jeden gól tak potřebuje 178 minut, což dává údaj zhruba jedna branka na dvě utkání. Nejhůře je na tom v rámci Premier League, tam na přesný zásah potřebuje 294 minut, v ligovém poháru 90 a v Superpoháru 97 minut. Naopak nejlepší statistiku má v soutěži ze všech nejprestižnější. V Lize Mistrů se dokáže trefit co každých 75 minut hrací času.

-Jiří Kunášek-

(foto: chelseafc.com)

Reklama


Komentáře


You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace