eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Torres? Kdysi jsme o něm uvažovali, zní z AC Milán

Autor:
Datum: 20. 5. 2013

Španělský reprezentační útočník Fernando Torres mohl místo modrého dresu Chelsea oblékat černočervené barvy AC Milán. V italském velkoklubu o jeho nákupu před časem uvažovali, nicméně přestup se nikdy nezrealizoval.

AC Milán zvažoval příchod Torrese v době, kdy byl hráč na odchodu z Liverpoolu. Z Anfieldu jej ale nakonec vykoupila londýnská Chelsea za 50 milionů liber, čímž se Španěl stal nejdražším hráčem, který pobíhá na Britských ostrovech.

Místo na Stamford Bridge však mohlo být pro devětadvacetiletého forvarda domovským stánkem San Siro. „Fernando Torres? Kdysi jsme o něm uvažovali, ale nakonec jsme se rozhodli pro jiné hráče. Připadal nám dost platově nákladný,“ vysvětlil viceprezident AC Adriano Galliani.

Torres sice s Chelsea od ledna 2011 získal cenné klubové úspěchy v podobě vítězství v Lize mistrů i Evropské lize, nicméně po individuální stránce zůstaly jeho výkony za očekáváním. V letošní sezoně zatím nastřílel pouze šest branek, z toho dvě v Premier League.

AC Milán však v Anglii loví posily poměrně často. Z Premier League zamířili do třetího celku loňského ročníku Serie A útočník Mario Balotelli, záložníci Robinho, Nigel de Jong a Sulley Ali Muntari.

-Martin Vymyslický-

(zdroj fotky: theguardian.com)

Reklama


Komentáře


You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace