eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Že by nakonec obrat? Torres údajně zůstane v Chelsea!

Autor:
Datum: 12. 4. 2014

Tak že by přece jen zůstal Fernando Torres nadále věrný londýnské Chelsea? Potvrdil manažer Chelsea José Mourinho, který prohlásil, že se španělským útočníkem i nadále počítá.

Fernanda Torrese mám ve svých plánech, je to dobrý hráč. Pořád opakuji to stejné – Fernando sice není typem útočníka, který střílí gól za gólem, ale jeho způsob práce, jak se pohybuje, tím vším týmu pomáhá,“ prohlásil na tiskové konferenci po posledním zápase Chelsea.

Zároveň prozradil že z Chelsea odejde Samuel Eto’o, kterému končí po sezóně smlouva. Jako náhrada pravděpodobně přijde střelec Atletica, Diego Costa.

Jednoho útočníka přivést chceme, to je pravda. Musíme zlepšit náš zabijácký instinkt, střílet víc gólů,“ dodal Mourinho, který tak narážel na střeleckou impotenci svých útočníků.

Kromě Torrese a s největší pravděpodobností tedy Diega Costy, bude mít Chelsea k dispozici v útoku na příští sezónu i Demba Bu a navrátilce z hostování Romelua Lukakua. Bude zajímavé sledovat, jak se v této konkurenci popere „El Niňo“ o sovou šanci.

-Radim Hodonský-
(zdroj fotky: facebook.com/Torres)


Informace o probíhajícímu MS v hokeji naleznete zde.

Reklama


Komentáře


You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace