eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

VIDEO: Střelecké trápení pokračuje! Torres spálil další obrovskou tutovku

Autor:
Datum: 5. 12. 2013

Deset zápasů, jeden gól. Fernando Torres se v právě probíhajícím ročníku Premier League nemůže pyšnit zrovna oslnivými statistikami. A není se čemu divit, protože španělský útočník spaluje v dresu Chelsea jednu velkou šanci za druhou.

Ve středečním utkání na půdě posledního Sunderlandu poslal kouč José Mourinho Torrese na hřiště od úvodní minuty a 29letý forvard tak mohl alespoň částečně vylepšit svou střeleckou bilanci.


Více o 14. kole Premier League: Everton veze tři body z Old Trafford!


A jeho šance přišla ve druhém poločase za nerozhodného stavu 2:2. Střelu Hazarda gólman Mannone jen vyrazil do míst, kde číhal neobsazený Torres. Ten ale branku z nějakých sedmi metrů trestuhodně přestřelil. To nerozdýchal ani Mourinho a španělského reprezentanta vystřídal.

Měl ale štěstí, že ho střelecky znovu zastoupili spoluhráči, zejména dvougólový šikula Hazard. Chelsea si po nečekaně dramatickém průběhu připsala tři body po výhře 4:3 a v tabulce Premiér League zůstává druhá za vedoucím Arsenalem.

Jediným přesným zásahem Torrese tak zůstává vítězná trefa proti Manchesteru City, na které se ovšem výraznou měrou podílel svou velkou hrubkou gólman Hart.

Spálená tutovka Torrese v utkání proti Sunderlandu:

-pha-
Foto: safc.com

Reklama


Komentáře


You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace