eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Takové góly od Torrese čekáme, liboval si Mourinho

Autor:
Datum: 17. 12. 2013

Přestože si trenér Chelsea José Mourinho po sobotním ligovém zápase s Crystal Palace už téměř tradičně stěžoval na slabou potenci svých útočníků, pochválil Fernanda Torrese za gól, kterým se proti nováčkovi Premier League blýskl.

Španělský forvard otevřel skóre utkání, když se střela Williana odrazila od tyče právě k Torresovi, který se zbavil svého strážce a u dorážky byl jako první.

Mourinha akce potěšila. „Ukázal se jako Torres, kterého všichni známe. Soupeři nedal nic zadarmo. I bez míče hodně presuje a nehraje se proti němu snadno. Když máme míč v držení, je to on, kdo nabíhá a otevírá ostatním prostory. Své si odvedl a dal gól, jaký od něj čekáme,“ uvedl portugalský kouč.

Španěl zaznamenal proti Crystal Palace svůj druhý gól v letošní Premier League, ve všech soutěžích se jednalo o jeho šestý zářez v sedmnácti duelech v této v sezoně.

Mourinho pro něj ale neměl jen slova chvály. „Když má míč u nohy, už s ním není tak obratný, to víme. Při gólu soupeře ztratil balon, když se pro něj vracel do zálohy. Soupeř pak mohl jít do protiútoku. Tohle mu nesedí,“ podotkl kouč Blues.

-Martin Vymyslický-

(zdroj fotky: football.co.uk)

Reklama


Komentáře


You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace