eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Suárez vs. Torres v Liverpoolu: 57 branek proti 81, kdo má ale víc zápasů?

Autor:
Datum: 10. 12. 2013

Kapitán Liverpoolu Steven Gerrard se během své kariéry na Anfield setkal s celou řadou skvělých hráčů. V záloze se například potkával s nynější hvězdou Realu Madrid Xabi Alonsem nebo asistoval u mnoha branek Michaela Owena či Jari Litmanena. Pokud se ho ale zeptáte na nejlepšího hráče, s kterým kdy v dresu Reds hrál, je jeho odpověď jednoznačná, tedy skoro.

„Ano, Suárez je kategorie sama pro sebe. Jediným hráčem, který se mu hodně blíží je Fernando Torres, ale Luis je ještě o trošičku lepší,“ uvedl nedávno Gerrard pro server ESPN.

Srovnání s Torresem nemohlo přijít ve vhodnější dobu. Stejně jako Suárez byl i Torres miláčkem slavné tribuny Kop skoro tři sezóny, když dal 66 branek, následně ho přibrzdilo zranění.

Suárez – 102 zápasů / 57 gólů
Torres – 142 zápasů / 81 gólů
Tab content 2
Tab content 3

Torres se s Liverpoolem nakonec rozkmotřil, dokonce klub obvinil ze zatajování některých věcí.

Rozdíl mezi Torresem a Suárezem je zejména v tom, že ten první se nechal ovlivnit děním mimo hřiště, zatímco uruguayský fotbalista sází gól za gólem, ať se děje cokoliv. Torres dal ve svých posledních 25 zápasech za Liverpool jen devět branek a byla na něm znát jistá letargie, to Suárez si fanoušky drží na své straně bojem o každý míč.

Liverpool nyní potřebuje přesvědčit Suáreze, že jeho budoucnost je spjatá s Liverpoolem. Kdysi Reds podobně bojovali o Gerrarda, nyní sám kapitán doufá, že se mu podaří přesvědčit spoluhráče, aby zůstal. U Torrese něco takového nevyšlo.

-Jan Dvořák-
(zdroj fotky: vietbao.vn)

Reklama


Komentáře


You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace