eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Prosadí se Torres proti „vlastním“? Chelsea ho teď potřebuje více, než kdy jindy

Autor:
Datum: 27. 12. 2013

Vánoční a povánoční program Premier League je v plném proudu a londýnskou Chelsea už v neděli čeká další ligový duel, tentokrát proti Liverpoolu. V základní sestavě celku Josého Mourinha by zřejmě měl nastoupit Fernando Torres, který v posledním utkání odpočíval. Dokáže se střelecky prosadit a pomůže svému týmu k výhře nad bývalými kamarády?

Torresovi se v letošní sezóně Premier League zatím příliš nedaří, ale nyní by jeho gólový zápis Chelsea potřebovala více, než kdykoliv předtím. Střelecká potence útočníků Blues je totiž doslova žalostná, což ostatně v posledním utkání proti Swansea potvrdil i Samuel Eto’o, který zahodil hned dvě jasné gólové příležitosti.

„Chybí nám v útoku typický zabiják, který by proměňoval šance. Ztrácíme body ne kvůli tomu, že by nás soupeř přehrával, ale proto, že neproměňujeme šance,“ uvedl už před několika dny trenér Mourinho. Torres ale v neděli dostane další možnost přesvědčit svého šéfa o opaku.

Španělský fotbalista ještě proti Liverpoolu nikdy branku nedal, nejblíže byl ke gólu v květnu roku 2012, kdy po krásné individuální akci a prudké střele trefil břevno soupeřovy branky. Bude tentokrát úspěšnější a pomůže svému celku ke třem bodům?

-Jan Novák-

(zdroj fotky: theguardian.com)

Reklama


Komentáře


You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace