eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Mladík Koke si bere příklad ze zkušenějšího kolegy: Torres je příklad pro všechny

Autor:
Datum: 30. 12. 2013

Záložník Atlética Madrid Koke pochválil bývalou hvězdu svého týmu a nyní hráče Chelsea Fernanda Torrese za to, že ho inspiroval k dobrým výkonům a i díky svém vzoru se prý stal jedním z nejlepších záložník v Evropě.

V nedávném rozhovoru pro španělský deník Marca se Kokeho ptali, komu je vděčný za svou dosavadní úspěšnou kariéru. Kromě rodinných příslušník uvedl Koke i Torrese.

„Moji rodiče mi vždy se vším pomáhali. Obětovali se, jen abych já mohl dosáhnout na svůj sen. Mám velice dobrý vztah se svým bratrem a také díky němu jsem úspěšný,“ uvedl fotbalista, kterého chce Manchester United.

„Torres je skvělý příklad pro všechny. Mladí hráči v Atléticu jsou hrdí na to, co všechno se mu podařilo. On je náš vzor, k němu vzhlížíme, když se snažíme dosáhnout na naše sny. Dělám všechno pro to, aby ze mě měli trenéři radost a samozřejmě se chci dostat i na světový šampionát v Brazílii,“ uvedl nadějný záložník.

„Ve finále Evropské ligy jsem hrál jen tři minuty, ale bylo to fantastické. A Superpohár byl jedním z nejlepších zápasů, ve kterém jsem mohl hrát. Byl jsem na hřišti od začátku a bylo to ohromné,“ pochvaloval si Koke, jehož vzorem je právě Torres.

-Jan Dvořák-

(zdroj fotky: fernando9torres.com)

Reklama


Komentáře


You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace