eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Dny Torrese v Chelsea se zřejmě krátí, ve hře je aktuálně jeho odchod do Monaka

Autor:
Datum: 9. 12. 2013

Kariéra útočníka Fernanda Torrese v Chelsea připomíná jízdu na horské dráze. Ještě před několika týdny byl Torres ze všech stran chválen za své herní zlepšení, v poslední době ale jeho herní forma opět opadla, a tak se nahlas hovoří o tom, že odejde. Se zájmem se okamžitě vytasilo Monako, které by španělského střelce ve svých řadách uvítalo.

Francouzský celek má k dispozici velmi silný triumf, kterým by vedení Chelsea mohlo k prodeji Torrese přemluvit. Není řeč o finančním kapitálu zámožného majitele Dmitrije Rybolovleva, ale o kolumbijském útočníkovi Radamelu Falcaovi. Muži, kterého Chelsea, a zejména její kouč José Mourinho už dlouhodobě obdivují.

Ačkoliv Falcao hraje za Monako teprve od léta a stál majitele klubu přes 50 milionů liber, podle zákulisních informací není na jihovýchodním pobřeží Francie příliš šťastný a rád by odešel. Samotné Monako se jeho prodeji nijak úzkostlivě nebrání, ale obratem chce přivést náhradu. A tou by měl být právě útočník Torres.

Otázkou zůstává, kolik peněz Monako bude za Falcaa požadovat. Podle některých informací by to mohlo být až 80 milionů liber, což je suma, kterou Chelsea jen těžko zaplatí. Výměnný obchod s Torresem by sice přestupovou částku snížil, ale přesto – bude to stačit?

-Jan Novák-

(zdroj fotky: chelseafc.com)

Reklama


Komentáře


You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace