eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Zastánci Torrese? Chytří lidé, kteří rozumí fotbalu, prohlásil Mourinho

Autor:
Datum: 3. 12. 2013

Trenér José Mourinho veřejně pochválil všechny příznivce Chelsea, kteří hlasitě vyjadřují svoji podporu útočníkovi Fernandu Torresovi. Tito lidé jsou podle portugalského kouče velmi inteligentní a svým jednáním dokazují, že opravdu rozumějí fotbalu.

Střelecká potence Torrese v Chelsea se poslední dobou sice mírně zlepšila, ale zejména v ligové soutěži zůstává nadále žalostná. V letošním průběhu Premier League se španělský útočník trefil pouze jednou, celkově v modrém dresu v 91 ligových zápasech nastřílel jen 16 branek. Statistika, která špičkovému útočníkovi rozhodně nepřísluší.

Ve víkendovém zápase se Southamptonem, ve kterém Torres rovněž gól nedal, se španělský reprezentant přesto dočkal nebývalé podpory z hlediště, které si nemohl nevšimnout ani sám Mourinho. „Naši fanoušci rozumí fotbalu a dobře vědí, že i útočník, jenž nedává góly, může být pro tým prospěšný,“ uvedl padesátiletý trenér.

„Způsob, jakým Torres v zápasech pracuje, je fantastický. Těší mě, že si toho všimli i naši příznivci. Diváci na Stamford Bridge jsou evidentně loajální a když vidí, jak tvrdě daný fotbalista dře, ocení to. Nehledě na to, zda vstřelí branku. A tak to má být,“ zakončil bývalý lodivod Interu Milán nebo Realu Madrid.

Vzhledem ke zranění útočníka Samuela Eto’a, jenž by měl být mimo hru ještě asi dva týdny, je Torres nyní útočníkem Chelsea č. 1. Už ve středu jej tak zřejmě čeká další duel, ve kterém může svou špatnou střeleckou bilanci v Premier League vylepšit. Blues se střetnou s předposledním Sunderlandem.

Výkon Fernanda Torrese v posledním zápase proti Southamptonu:

-Jan Novák-
(zdroj fotky: chelseafc.com)

Reklama


Komentáře


You must be logged in to post a comment Login

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace