eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Torres zatím nastřílel za Chelsea v Lize mistrů 6 branek. Vylepší tuto bilanci?

Autor:
Datum: 18. 7. 2013

Španělský útočník Fernando Torres se po přestupu z Liverpoolu do Chelsea delší dobu střelecky výrazně trápil, ale v tuto chvíli už se postupně zlepšuje a vylepšuje své gólové konto ve všech soutěžích, do kterých v dresu Blues nastoupí.

Devětadvacetiletý forvard už zrušil v tomto ročníku nulu v kolonce vstřelených branek, když se krásně trefil ve finále evropského Superpoháru proti Bayernu Mnichov a nyní by si rád otevřel co nejdříve gólový účet i v Premier League a také v Lize mistrů, kde londýnský celek začíná hlavní fázi milionářské soutěže středečním domácím utkáním proti Basileji.

Odchovanec Atlética Madrid nastoupil v letošní sezóně pod novým manažerem José Mourinhem zatím pouze dvakrát v základní sestavě Chelsea, a to právě v Superpoháru v Edenu a rovněž v zahajovacím duelu Premier League proti Hullu, ale i kdyby Torres nefiguroval ve středu v základní sestavě Blues, pořád má šanci skórovat alespoň jako střídající hráč.

Španělský reprezentant už si kroutí v Chelsea svou čtvrtou sezónu a do nynějška odehrál za tento londýnský celek v Champions League 20 střetnutí s bilancí šesti vstřelených branek.

To sice rozhodně není špatný počin, ale od posily, která v roce 2011 stála ruského majitele Romana Abramoviče 58,5 milionů eur, se čekalo přece jen trochu více. Ovšem co není, může být. Torres totiž rozhodně má potenciál k tomu, aby svými brankami dotáhl Chelsea třeba po dvou letech opět do finále milionářské soutěže.

-Michal Hrabal-

(zdroj fotky: theguardian.com)

Reklama


Komentáře


You must be logged in to post a comment Login

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace