eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Torres věří v zisk mnoha trofejí. Je to realistický cíl, prohlásil

Autor:
Datum: 20. 7. 2013

Ačkoliv Chelsea za sebou má po porážkách v lize s Evertonem a v Lize mistrůBasilejí neúspěšný týden, její útočník Fernando Torres se domnívá, že londýnský celek může v této sezoně pomýšlet na vítězství ve všech soutěžích, ve kterých startuje.

Španělského útočníka těší zejména síla kádru Chelsea, do kterého v létě přibyli například útočníci Samuel Eto´o či Andre Schürrle nebo záložník Marco van Ginkel. „Je to realistický cíl, protože náš tým je skvělý. Musíme jen myslet pozitivně,“ říká Torres.

„Máme v mužstvu hráče, kteří dovedou podržet míč a jsou hodně rychlí. V tom spočívá naše kvalita. Mluvím o hráčích v útoku a na křídlech. Musíme jít krok po kroku, dávat góly a pracovat pro tým,“ vyzval své spoluhráče.

V zápase s Basilejí se však Torres nedostal ani na lavičku náhradníků. V základní sestavě opět nastoupil Kamerunec Eto´o, jako střídající hráč se do hry dostal Senegalec Demba Ba.

Podle bývalého Torresova spoluhráče z Liverpoolu Jamieho Carraghera to pro španělského reprezentanta není moc příznivá vizitka. „Je to ostuda. Zaplatili za něj padesát milionů liber, jak to teď vypadá?“ ptal se někdejší anglický reprezentant, který momentálně pracuje jako televizní expert pro SkySports.

-Martin Vymyslický-

(zdroj fotky: football.co.uk)

Reklama


Komentáře


You must be logged in to post a comment Login

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace