eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Torres nebo Suárez? Sturridge zná vítěze tohoto minisouboje

Autor:
Datum: 26. 7. 2013

Zahrál si po boku obou hvězdných útočníků. Daniel Sturridge z Liverpoolu se měl zamyslet nad tím, zda si na hřišti víc rozuměl s Fernandem Torresem či Luisem Suárezem. Kdo u forvarda Reds nakonec vyhrál?

Sturridge nakoukl do Premier League už v barvách Manchesteru City, ale pořádnou šanci dostal až po odchodu do Chelsea. Jenže jelikož nedostával příležitost na hrotu útoku, rozhodl se přijmout nabídku Liverpoolu, kde momentálně září vedle Suáreze.

Ten mu v lecčems připomíná právě Torrese, se kterým anglický reprezentační útočník hrával v dresu Blues. „Myslím, že mezi nimi zase tak velký rozdíl není, oba jsou to fotbalisté světové třídy. Ano, styly mají trochu odlišné. Torres je komplexní střelec, Luis je tak trochu jako já, občas si rádi seběhneme pro míč do zálohy a driblujeme s ním,“ popsal Sturridge pro klubový web Liverpoolu.


Také čtěte: Předstihne Lampard Henryho?


„Oba mají střílení gólů jako zábavu. Z Torrese šel při jeho angažmá v Liverpoolu strach. V Chelsea jsem s ním ale na hrotu nehrál, takže nemůžu až tak moc srovnávat. Trenér mě tehdy stavěl na křídlo.“

Konečný verdikt ze strany autora devíti branek v letošním ročníku Premier League vyznívá přívětivěji přece jen pro Uruguayce. „Hrát s Luisem mě opravdu baví. V Liverpoolu se mu daří víc, naše souhra prostě klapla. Ale beru jako čest, že jsem si mohl zahrát s oběma,“ dodal Sturridge.

-Martin Vymyslický-
(zdroj fotky: theguardian.com)

Reklama


Komentáře


You must be logged in to post a comment Login

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace