eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Torres příjemně překvapil Wise. Více se tlačí do zakončení a přicházejí góly, podotkl

Autor:
Datum: 29. 7. 2013

Dlouholetý kapitán londýnské Chelsea Dennis Wise, který momentálně pracuje jako televizní expert, vyzdvihl výkon útočníka Fernanda Torrese v úterním zápase ligového poháru proti Swindonu Town, v němž se španělský forvard blýskl jedním gólem a jednou asistencí.

Torres po delší době nastoupil v základní sestavě i s krajanem Juanem Matou a obnovená jižanská spolupráce přinesla ovoce. Torres nejprve dorazil do sítě vyraženou ránu Maty, poté vymyslel parádní uličkou gól pro Ramirese a Blues vyhráli 2:0.

Devětadvacetiletý útočník si po zápase vysloužil pochvalu Wise, který momentálně pracuje jako televizní expert. „Ukázal, že má chuť bojovat o své místo. Jeho výkon byl fantastický. Může být na hrotu jediný útočník,“ domníval se šestačtyřicetiletý Wise.

Podle někdejšího anglického reprezentanta se Torresova hra mírně změnila. „Mnohem víc na něm vidím, že se tlačí do zakončení. Asi před rokem mu lidé vyčítali, že se moc nepohybuje v šestnáctce, což teď dělá a přicházejí góly,“ podotkl.

„Každý poukazuje na to, že nevypadá spokojeně. Ale on je takový, je to bojovník. Je kolem toho až moc velký humbuk. Všichni hráči chtějí nastoupit v každém zápase. Jenže týmy mají dnes 25 fotbalistů, a když se hráči jeden nebo dva zápasy nevydaří, už je na lavičce. Tak to zkrátka chodí,“ doplnil Wise.

-Martin Vymyslický-

(zdroj fotky: football.co.uk)

Reklama


Komentáře


You must be logged in to post a comment Login

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace