eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Torres o sobě dává vědět i z nemocničního lůžka: Získat s Chelsea 4 trofeje? Proč ne

Autor:
Datum: 15. 7. 2013

Španělský útočník Fernando Torres momentálně kvůli zranění pouze leží na nemocničním lůžku, ale i z této pozice se snaží motivovat a burcovat své spoluhráče. Prohlásil dokonce, že jeho Chelsea má dostatečně silný tým na to, aby letos vyhrála všechny čtyři soutěže, ve kterých figuruje.

Premier League, Liga mistrů, FA Cup a Capital One Cup – to jsou soutěže, kterých se Chelsea letos účastní. Zatímco vloni se jí nepodařilo vyhrát ani jednu z nich a po vypadnutí ze základní skupiny Ligy mistrů si alespoň částečně spravila chuť ziskem poháru pro vítěze Evropské ligy, útočník Torres věří, že letos tomu bude jinak.

„Chci, abychom letos vyhráli všechny trofeje. Proč by ne? Máme velmi silný kádr, takže musíme myslet pozitivně. Získat ligový titul by bylo skvělé. Uspět v Lize mistrů možná ještě lepší. Oboje zaráz, to zní doslova jako pohádka. A přidat k tomu triumf také v obou anglických pohárech? Proč ne?“ prohlásil sebevědomý útočník.

Torres zároveň připustil, že aby se Chelsea podařilo tohoto cíle dosáhnout, musí se zlepšit také on sám. „Vždycky se snažím hledat na své hře chyby a pracovat na nich. Vloni jsem nastřílel 22 branek, to je minimální meta, kterou jsem si stanovil. Letos chci dát gólů ještě více,“ zakončil devětadvacetiletý fotbalista.

-Jan Novák-

(zdroj fotky: football.co.uk)

Reklama


Komentáře


You must be logged in to post a comment Login

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace