eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Torres má jasno, v čem se musí zlepšit. Musím dávat víc gólů, prohlásil

Autor:
Datum: 11. 7. 2013

Útočník Chelsea Fernando Torres připustil, že bude muset hrát lépe, aby vrátil Blues 50 mil. liber, které do něho investovala.

Španělský útočník je momentálně zraněný a ještě nějakou dobu bude s poraněným kolenem mimo hru. Sám ale připustil, že bude muset po návratu dávat víc branek. Na druhou stranu věří, že se mu to bude dařit.

Minulou sezónu dal ve všech soutěžích 23 branek. Za dobu svého působení na Stamford Bridge vyhrál Ligu mistrů, Evropskou ligu a FA Cup. Ve 139 startech se trefil sedmatřicetkrát, ale jeho působení v dresu Blues není zatím považováno za úspěšné. Když hrál za Liverpool, dal ve 142 zápasech 81 branek.

„Lidé říkají, že bych měl být mnohem lepší a mají pravdu. Důvod, proč za někoho zaplatíte hodně peněz, je ten, že v minulosti prokázal, že má takovou hodnotu. Proto je potřeba ukázat, že máte stejnou nebo ještě větší cenu,” ohodnotil se španělský útočník.

“Počet gólů, které jsem dal v minulé sezóně, to by mělo být minimum. Sám na sebe kladu daleko větší nároky, ale myslím si, že mám pořád dost času. Podepsal jsem smlouvu na pět a půl roku a jsem si jistý, že se mi v budoucnu bude dařit lépe,“ zakončil svoje povídání Torres.

-Jan Dvořák-

(zdroj fotky: theguardian.com)

Reklama


Komentáře


You must be logged in to post a comment Login

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace