eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Torres dobře ví, komu vděčí za svůj vzestup. Hádejte, kdo by to mohl být?

Autor:
Datum: 12. 7. 2013

Útočník Fernando Torres veřejně poděkoval kouči Josému Mourinhovi za práci, kterou v Chelsea odvádí. Jeho trenérské metody a styl vedení prý Torresovi maximálně vyhovují a dodávají mu motivaci i sebevědomí, což se ve výsledku odráží v hráčových výkonech na hřišti samotném.

Někteří zlí jazykové po oznámení nového trenéra Chelsea předvídali Torresovi zlé časy. Mourinho je totiž známý tím, že při skládání sestavy nebere žádný ohled na jména, ale na výkonnost. Své o tom ví například brankář Iker Casillas, který coby dlouholetá jednička Realu Madrid musel právě pod portugalským trenérem přijmout roli náhradníka.

Na Torrese měl však příchod portugalského kouzelníka přesně opačný vliv, než někteří experti očekávali. Španělský reprezentant ožil, začal pravidelně střílet góly a některé výkony začínají připomínat jeho slavná léta v Liverpoolu. „Vím o Mourinhovi, že má rád hráče, kteří na sobě tvrdě pracují. To mi dodává motivaci. Je snadné na sobě pracovat, když víte, že za to budete odměněni,“ uvedl Torres.

„Pod Mourinhem se cítím opravdu dobře. Tento člověk ví, jak motivovat hráče, jak jim dodat sebevědomí. Vždyť se podívejte na jeho úspěchy. Pozvedl každý tým, na jehož lavičku usedl. Jsem připraven pod jeho vedením nechat na hřišti duši. Když mě posadí na lavičku, nemám s tím problém. Jsme tu jako jedna velká rodina, táhneme za jeden provaz a společně chceme dosáhnout vytyčených cílů,“ zakončil svou chválu devětadvacetiletý střelec.

-Jan Novák-

(zdroj fotky: theguardian.com)

Reklama


Komentáře


You must be logged in to post a comment Login

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace