eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Torres: Chelsea může v letošní sezoně vyhrát všechno

Autor:
Datum: 14. 7. 2013

Fernando Torres je přesvědčený, že fotbalisté Chelsea mohou v právě probíhajícím ročníku bojovat o prvenství ve všech soutěžích, do kterých zasáhnou. Je si ale dobře vědom, že nepůjde o jednoduchý úkol.

Na otázku, jaké má Torres cíle pro letošní sezonu odpověděl v rozhovoru pro London Evening Standard jasně: „Vyhrát s Chelsea všechno. Je to reálné, máme skvělý tým. Důležité je jít krok za krokem, nemůžeme říct, že soustředíme jen na Premier League nebo na Ligu mistrů.“

chelsea_logoPrávě do Ligy mistrů nevstoupili svěřenci kouče Josého Mourinha zrovna ideálně, když doma překvapivě prohráli s Basilejí. Poté ovšem z následujících tří zápasů získali plný počet devíti bodů a před dvěma závěrečnými duely se dostali na první místo skupiny E a jsou blízko postupu do play-off.

V tabulce anglické ligy patří Chelsea po jedenácti odehraných utkáních prozatím čtvrtá příčka, na vedoucí Arsenal ovšem ztrácí pouhé čtyři body. Úvod soutěže naznačil, že boj o titul bude pravděpodobně vyrovnaný až do posledních kol.

Napínavý boj o titul očekává i Torres. „Premier League je jiná než dříve, je více konkurenceschopná. O titul už nebojují jen dva nebo tři týmy, ale šanci má pět nebo šest klubů,“ upozorňuje autor jednoho ligového gólu, kterým rozhodl o výhře Chelsea nad Manchesterem City (2:1).

-pha-
Foto: fernando9torres.com

Reklama


Komentáře


You must be logged in to post a comment Login

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace