eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

TOP 6 důvodů znovuzrození Fernanda Torrese

Autor:
Datum: 20. 7. 2013

Na hráče, kterého Chelsea koupila před třemi lety za 50 milionů liber, není Fernando Torres dost dobrý. Lépe řečeno, zatím nebyl.

Když v lednu 2011 španělský fotbalista přišel na Stamford Bridge, doprovázela ho spousta očekávání. Ta ovšem zůstala nenaplněná. Torres dal pouhých 18 gólů v 89 ligových zápasech, přesto s ním fanoušci i vedení klubu mají trpělivost.

V poslední době se fotbalista herně i střelecky zvedá a někteří lidé už začínají mluvit o jeho znovuzrození. Možná, je na to příliš brzo, nebo naoopak příliš pozdě a Torres už nikdy nebude ten Torres z Liverpoolu. Podívejme se ale na šest důvodů, proč by tomu tak být mohlo a proč bychom mohli být svědky jeho návratu.

Úsilí

Ať už jste fandou Liverpoolu nebo nemáte Torrese rádi, není možné upřít Torresovi snahu. Fotbalista na hřišti nechá všechno, honí se za obránci a pomáhá znovu vybojovat míč. Žádný pro něj není ztracený a i když ne vždy se mu daří, v tomhle se na něj spoluhráči mohou spolehnout. Nedávno ho veřejně pochválil i Juan Mata, i proto mu José Mourinho stále dává šanci.

Stránky: 1 2 3 4 5 6

Reklama


Komentáře


You must be logged in to post a comment Login

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace