eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

TOP 3 Torresovy sezony v Evropě. Kolika góly pomohl k poháru?

Autor:
Datum: 29. 12. 2013

Chtělo by se říct, že pro Fernanda Torrese byla nejúspěšnější sezona v evropských pohárech ta, v níž s Chelsea vyhrál Ligu mistrů. Jenže v té době se mu osobně zrovna příliš nedařilo a ve finále proti Bayernu Mnichov seděl jen na lavičce náhradníků. O rok později v Evropské lize už to ale byla úplně jiná píseň.

3. Sezona 2009/2010, Liverpool: 8 utkání/4 branky

V Lize mistrů si zraněními zmítaný Torres zahrál jen dvakrát v základní sestavě a Liverpool také vypadl hned v základní skupině. Větší porce minut na španělského reprezentanta zbyla v Evropské lize, kde se uvedl dvěma dvougólovými zápasy. V domácí osmifinálové odvetě pomohl dvěma brankami k výhře 3:0 nad Lille, ve čtvrtfinále zase sestřelil portugalskou Benfiku. V domácí odvetě Liverpool smazal manko 1:2 z prvního zápasu v Lisabonu a právě dva góly Torrese posunuly Reds k výhře 4:1 a postupu. V semifinále proti bývalému klubu Atlétiku Madrid ale Torres opět chyběl.

Stránky: 1 2 3

Reklama


Komentáře


You must be logged in to post a comment Login

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace