eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Šest důvodů, proč by měl Torres v Chelsea nastupovat od začátku

Autor:
Datum: 24. 7. 2013

Stigma Fernanda Torrese pronásleduje Chelsea i pod vedením José Mourinha. Portugalský manažer tak stojí před zásadním rozhodnutím, hrát nebo nehrát?

Španělský fotbalista od přestupu na Stamford Bridge kvalitativně o něco zlepšil svoji hru, minulou sezónu také nastřílel ve všech soutěžích 23 branek. Ale i přes zmíněné zlepšení, je jeho kdysi pověstný zabijácký instinkt v nedohlednu. Chelsea Torrese kupovala jako útočníka, který děsí obránce soupeře svoji energii a rychlými náběhy, nyní ale na pohyblivosti ztratil a jeho koncovka už není tak smrtící.

Devětadvacetiletý fotbalista je pochopitelně zklamaný z toho mála příležitostí, co se mu zatím naskytla. Pojďme se podívat na důvody, proč by  měl v Ligovém poháru proti Swindonu vést útok Blues právě on.

Sebevědomí

Možná to bude znít trochu zvláštně, ale Mourinho by se určitě mohl něco naučit od svého předchůdce Beníteze. Ten stavěl Torrese i v Ligovém poháru, protože chtěl, aby se prosadil proti slabšímu soupeři a tak si zvedl sebevědomí, což se několikrát podařilo. O to samé se teď může pokusit i Mourinho.

Stránky: 1 2 3 4 5 6

Reklama


Komentáře


You must be logged in to post a comment Login

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace