eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Rooney: Torres je pořád velkou hrozbou

Autor:
Datum: 28. 7. 2012

Wayne Rooney říká, že hlavní hrozbou pro Manchester United v nedělním zápase bude Fernando Torres, i když se mu v poslední době opět nedaří, tak jak by si nejen on sám představoval.

Podle Rooneyho se Torresovi nedostává dostatečné ocenění za práci, kterou pro Chelsea odvádí. Anglický útočník si také myslí, že triumf v Lize mistrů Blues nakopl a teď mají dostatek sebevědomí, aby se znovu ucházeli o mistrovskou korunu. „Přivedli několik fantastických hráčů a celkově hrají rychleji. Nejdůležitější bude, abychom proti nim dobře bránili a navrch přidali nějaký gól. Musíme hrát nejlépe, jak dovedeme a zkusíme je porazit,“ uvedl Rooney.

„Co se týká Torrese, samozřejmě, že je pořád velkou hrozbou. Pracuje velice tvrdě pro tým a nemyslím si, že se mu za to dostává ocenění. Někdy góly dává, jindy zas ne, ale vždy ukazuje neuvěřitelnou snahu,“ ocenil anglický útočník svého španělského soupeře.

Rooney věří, že United  mohou na Stamford Bridge zvítězit, pokud neinkasují jako první, což se jim v této sezóně stalo už osmkrát. To byl i případ posledního utkání Ligy mistrů proti portugalské Braze. „Tentokrát si to nemůžeme dovolit. Stalo se nám to v týdnu a podařilo se nám zápas nakonec dotáhnout do vítězného konce, ale na hřišti Chelsea si nemůžete dovolit prohrávat o gól nebo dva,“ uvedl Rooney, aniž si vzpomněl na únorové utkání, kdy jeho tým prohrával dokonce o tři branky a nakonec vybojoval bod.

-jad-
Foto: ČTK/AP

Reklama


Komentáře


You must be logged in to post a comment Login

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace