eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Nový účes Torresovi nepomohl. Benítez ho dál hájí

Autor:
Datum: 21. 7. 2013

Útočník Chelsea Fernando Torres nastoupil do víkendového šlágru proti Arsenalu s novým účesem, ale ani ten mu nepomohl, aby prolomil gólové mlčení, které se protáhlo na šest ligových duelů v řadě.

Osmadvacetiletý „El Nino“ naposledy skóroval den před Štědrým dnem, kdy se brankou podílel na rozstřílení Aston Villy 8:0. Od té doby se však neprosadil. Ačkoliv se tedy třetí „Blues“ na Stamford Bridge radovali z plného počtu bodů, na španělského reprezentanta se i pískalo, což se nelíbilo jeho krajanovi Rafaelu Benítezovi, jenž se svého svěřence, kterého vedl i v Liverpoolu, opět zastal.

„Lidé, kteří se pořád jen ohánějí nějakými statistikami, nemají páru o tom, jak to ve fotbale chodí. Fernando proti Arsenalu pracoval skvěle,“ odmítl jakoukoliv kritiku bývalý kouč Valencie, Liverpoolu či Interu.

Pokud jde o anglickou ligu, za dva a půl roku v Chelsea se Torres prosadil dohromady čtrnáctkrát. Doposud nasbíral za „Blues“ necelých 70 startů.

-eFotbal.cz-
Foto: ČTK/AP

Reklama


Komentáře


You must be logged in to post a comment Login

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace