eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Je to jeden z nejlepších útočníků na světě, prohlásil o Torresovi spoluhráč Schürrle

Autor:
Datum: 1. 7. 2013

Útočník Chelsea André Schürrle se domnívá, že jeho spoluhráč z Chelsea Fernando Torres se po vítězném utkání s Manchesterem City opět zařadil mezi fotbalisty světové špičky.

Španělský forvard v duelu s Citizens zařídil v poslední minutě vítěznou branku, i když mu k ní hodně pomohlo nedorozumění mezi hostujícím brankářem Joem Hartem a obráncem Matijou Nastasićem. Blues zvítězili 2:1 a dostali se na druhé místo tabulky Premier League.

„Fernando zahrál velmi dobře. Byl silný a rychlý. Myslím, že jsme všichni viděli, že je to jeden z nejlepších útočníků na světě. Vidím ho každý den na tréninku a dře na sobě opravdu tvrdě, takže gól si zasloužil,“ vysekl spoluhráči poklonu Schürrle.

Právě pro německého útočníka Torres v prvním poločase připravil úvodní gól zápasu, když se prodral podél postranní čáry a předložil mu míč před poloprázdnou branku. „Dát první gól za Chelsea, to je pro mě výjimečné, a ještě v tak velkém zápase. Na to se nezapomíná. Byl to perfektní den, protože ještě skóroval i Fernando a my jsme vyhráli. A to je nejdůležitější,“ liboval si dvaadvacetiletý forvard.

Podobně po utkání hovořil také Torres. „Jsem spokojení, protože je to naše první vítězství nad jedním z kandidátů na mistrovský titul v Premier League,“ těšilo jej.

-Martin Vymyslický-

(zdroj fotky: football.co.uk)

Reklama


Komentáře


You must be logged in to post a comment Login

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace