eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Může být znovu nejlepší?

Autor:
Datum: 3. 2. 2014

Právě dnes začal Fernando Torres třetí týden na marodce „blues“. V neděli 19. ledna si v zápase proti Manchesteru United přivodil zranění kolenních vazů. Jak je dobře známo, kloubní vaziva jsou jedním z nejzatíženějších prvků v těle člověka a u vrcholového fotbalisty to platí dvojnásob. Nejednomu hráči už podobné problémy notně zkomplikovali či minimálně přibrzdili kariéru. Tomáš Rosický by mohl o podobných problémech dlouze vyprávět.

Říkáte si, že má ještě spoustu času se vrátit zase do své staré „formy“. Nicméně čas je neúprosný a světový šampionát v Brazílii už pomalu klepe na dveře. Nikde není napsáno, že i když se během následujících několika týdnů vrátí do kádru, bude mít své místo v základu jisté. Především také pro to, že Chelsea před nedávnem koupila jednadvacetiletého Salaha a Demba Ba se jistě se svou rolí dlouhodobého strážce střídačky smířit nehodlá. Nesmím však také opomenout afričana Eto´a, který je pro Mourinha útočníkem číslo jedna.

Jestli chce přesvědčit reprezentačního kouče, musí se dát co nevidět do kupy a začít opět sázet góly jak na běžícím páse.Spoluhráči z La ligy a zejména pak Álvaro Negredo z konkurenčních „citizens“ mu letenku do Brazílie jistě nepřenechají jen tak.

-Jan Hon-
(zdroj fotky: chelseafc.com)

Reklama


Komentáře


You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace