eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Zaslouží si Torres letenku do Brazílie?

Autor:
Datum: 24. 6. 2014

Zaslouží si Fernando Torres reprezentovat svou rodnou zemi na letošním mistrovství světa v Brazílii? Tak takovou otázku si určitě pokládá mnoho lidí, mezi nimiž je nepochybně i kouč španělského výběru Vicente Del Bosque.

Fernando Torres od svého přestupu do londýnské Chelsea nepotvrdil svou pověst obávaného útočníka a tak je dost možné, že se na vrcholnou akci vůbec nepodívá. Aby se „El niňo“ podíval do jižní Ameriky, musel by se stát zázrak. Útočníkovi nehraje pro jeho nominaci nic do karet. V lize je to bída, když v 19ti zápasech nastřílel pouze 4 branky.

Dále na jeho postu má Španělsko určitě z čeho vybírat. Vždyť na jeho pozici hraje momentálně s výbornou formou například Álvaro Negredo, ke španělské reprezentaci se momentálně hlásí i střelec Atletica Madrid Diego Costa nebo zde ještě máme Costova parťáka z Atletica Madrid Davida Villu. Ještě co pro Torrese nehraje je fakt, že Del Bosque někdy využívá hru bez útočníka, kdy nejvysunutějším hráčem je některý záložník. Často tuto roli plnil Cesc Fabregas.

Vicente Del Bosque je v nezáviděníhodné pozici. Vzít útočníka, který odehrál v kvalifikaci pouhých 17 minut a doufat, že zavzpomíná na své staré časy, kdy byl postrachem každé obrany na světě? Nebo raději vzít hráče s momentálně lepší formou než má Torres? Vše se dozvíme v červnu.

-Radim Hodonský-
(zdroj fotky: facebook.com/Torres)

Reklama


Komentáře


You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace