eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

VIDEO: První gól Torrese v Premier League? Rozesmutněl Čecha

Autor:
Datum: 28. 1. 2014

KLÍČOVÉ MOMENTY – V seriálu portálu milujufotbal.cz se zaměřujeme na momenty, které hrály významnou roli v kariéře španělského kanonýra. Po přestupu z Atlétika do Liverpoolu v roce 2007 nečekal Fernado Torres na svůj první gól v Premier League moc dlouho.

liverpool_logoTrefil se hned ve druhém zápase. Zatímco při výhře na půdě Aston Villy se ještě na střeleckou listinu nezapsal, tak v následujícím duelu se už prosadit dokázal. A nemohl si vybrat pikantnější souboj.

Liverpool přivítal ve šlágru ChelseaPetrem Čechem v brance a Torres se divákům na Anfield Road při své domácí premiéře v tom nejlepším světle. Neuběhlo ani šestnáct minut a právě španělský kanonýr poslal Reds v ostře sledovaném utkání do vedení.

Také čtěte: První velký úspěch v kariéře: Torres hvězdou Nike Cupu 1999!

Na začátku celé akce byla skvotná přihrávka z hloubi pole od kapitána Stevena Gerrarda, poté si Torres poradil s obráncem Ben Haimem a následnou střelou na zadní tyč dostal s pomocí tyče míč do sítě. Čech byl bezmocný. Jeho gól nakonec stačil na bod, po změně stran vyrovnal z penalty Frank Lampard.

A tato trefa nebyla v sezoně 2007/2008 zdaleka Torresovou poslední. Ve 33 zápasech nastřílel ve své první sezoně v Premier League hned 24 branek a společně s Emmanuelem Adebayorem z Arsenalu byl druhým nejlepším střelcem soutěže. Více gólů nasázela jen hvězda United Cristiano Ronaldo.

-pha-
zdroj foto: facebook.com/Torres

Nepřehlédněte: Torres vzpomíná na první zápas v dresu Atlética

Reklama


Komentáře


You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace