eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Torres vzpomíná na první zápas v dresu Atlética

Autor:
Datum: 17. 4. 2014

KLÍČOVÉ MOMENTY – V novém seriálu portálu milujufotbal.cz se budeme zaměřovat na momenty, které hrály významnou roli v kariéře španělského kanonýra. Fernando Torres se nesmazatelným písmem zapsal do dějin Atlética Madrid, ve kterém nakoukl do světa velkého fotbalu.

Významným se stal zejména rok 1995, kdy jedenáctiletý blonďák poprvé oblékl dres tradičního španělského klubu. „Bylo to opravdu vzrušující. Pamatuji si, že hřiště spíše připomínalo bažinu, nikdy předtím jsem na horším terénu nehrál,“ vzpomíná Torres s odstupem času.

„Dres z prvního zápasu mám schovaný. Bylo to strhující, ovšem nikdy nezapomenu zejména na mého dědu. Byl velkým fanouškem Atlética a vybavuji si, jak mi říkal: „Hned jak skončíte, zavolej mi.“ Dal jsem tehdy na tom turnaji pár gólů a hned po návratu domů jsem dědovi volal,“ dodává forvard, který střílel góly v dresu madridského klubu v hojném počtu i v dalších letech.

atletico_fernando9torres.com

Fernando Torres druhý zleva v horní řadě

Příště: Torres hvězdou mládežnického turnaje Nike Cup 1999

-pha-
Foto: fernando9torres.com

Reklama


Komentáře


You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace