eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Torres je rád za velkou konkurenci. Všichni dostanou šanci, říká

Autor:
Datum: 27. 5. 2013

Devětadvacetiletého španělského útočníka těší konkurence v kádru Chelsea a věří, že každý hráč dostane od José Mourinha šanci, aby ukázal, co umí.

Fernando Torres věří, že tým ze Stamford Bridge potřebuje mít široký kádr, aby v závěru sezóny zažíval samé úspěchy. V létě přišel z Ruska Samuel Eto ‘o a o pozici v útočné vozbě soupeří právě s Torresem. Dalším do party je Demba Ba, španělský útočník je ovšem přesvědčen o tom, že taková konkurence pomůže celému týmu.

“Máme skvělé útočníky a všichni budeme dávat góly. Je dobré mít našlapaný kádr, protože sezóna je dlouhá. Všichni dostanou svou šanci a věřím také že se všichni gólově prosadí. Hlavní je, abychom vyhrávali. V lize jsme mezi prvními čtyřmi a postoupili jsme v Ligovém poháru,” vysvětloval svůj postoj Torres.

“Samozřejmě, že všichni chceme hrát od začátku a bojujeme o místo v základu, není to jednoduché. Ale je to velké plus pro zlepšení celého týmu. Jsou hráči, kteří toho v posledních zápasech moc neodehráli, ale je na nich vidět ta vášeň a zaujetí pro hru, rozhodně nic nevzdávají,” dodal španělský útočník.

Sám Torres dal gól v Ligovém poháru do sítě Swindonu a doufá, že mu jeho výkon pomůže k tomu, aby v sobotu nastoupil i proti Tottenhamu.

-Jan Dvořák-

(zdroj fotky: theguardian.com)

Reklama


Komentáře


You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace