eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Torres opět v sestavě Chelsea

Autor:
Datum: 13. 4. 2014

Španělský reprezentační útočník se po třítýdenní pauze zaviněné zraněním koleních vazů znovu objevil v dresu „blues“. Před dvěma dny v zápase šestadvacátého kola Premier League naskočil do slibně rozjetého zápasu proti West Bromvich Albion.

Mourinho mu chtěl dát šanci, aby se po pauze rozehrál. Proto v utkání proti papíově slabšímu týmu ze spodní části tabulky nahradil svého konkurenta Samuela Eto´a. Torres naskočil na hřiště v 69. minutě a měl za úkol nabíhat do volných prostorů, spolupracovat především s Hazardem a samozřejmě zatížit soupeřovo konto dalšími zásahy.

To se hráčům Chelsea bohužel nepovedlo, jelikož těsně před hvizdem rozhodčího si na centr do vápna naskočil útočník Anichebe, prostřelil Čecha a srovnal tak na konečných 1:1.

Londýňané tak přišli o možný tříbodový náskok v ligové tabulce, nyní jsou na prvním místě jen o bod před Arsenalem a o tři před „citizens“, ti však mají zápas k dobru. Tento výsledek jen potvrzuje slova Josého Mourinha. Nedávno prohlásil, že jeho tým ještě nedosahuje takových kvalit a schopností, aby pomýšlel na nejvyšší cíle.

-Jan Hon-
(zdroj fotky: chelseafc.com)

Reklama


Komentáře


You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace