eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Torres už lepší nebude, míní fotbalový expert. Je opravdu za zenitem?

Autor:
Datum: 25. 5. 2013

Bývalý anglický reprezentant a uznávaný fotbalový expert, Jamie Redknapp, přirovnal španělského útočníka Fernanda Torrese z Chelsea k Michaelu Owenovi. Podobně jako Owen prý i Torres dosáhl svého fotbalového vrcholu ve velmi mladém věku a nyní se jeho výkonnost bude jenom zhoršovat. A nic na tom nemění ani to, že v posledním soutěžním zápase dal dva góly do sítě Schalke.

„Torres možná ve středečním zápase dal dva góly, ale stále je na hony vzdálený té střelecké formě, kterou měl v Liverpoolu. Někteří lidé se ho snaží neustále omlouvat a dávají mu šanci, tvrdí, že se v poslední době zlepšil. To je pravda, hraje lépe, ale zejména díky tomu, jak skvělé spoluhráče kolem sebe má. Ti mu totiž v každém zápase vytvoří celu řadu šancí,“ myslí si Redknapp.

„Dokud nebude pravidelně dávat góly tím způsobem, že obejde dva tři protihráče a napálí míč do sítě, jako to běžně dělal v Liverpoolu, já osobně neuvěřím, že se vrátil ten starý dobrý Torres. Nedovedu si vysvětlit, proč jeho výkonnost tak opadla, možná ztratil motivaci a touhu vyhrávat,“ zamýšlel se Redknapp.

„Napadá mě ještě jedna varianta. Možná je Torres tím stejným typem fotbalisty, jakým byl Michael Owen. Tedy fotbalisty, který si svůj vrchol prožije v mladším věku, kolem 25 let. Však si vzpomeňte na Torresovy začátky, už v 19 letech vedl Atlétiko Madrid jako kapitán,“ zavzpomínal čtyřicetiletý expert a připomněl, že Španělova kariéra skutečně připomíná kariéru útočníka Owena.

-Jan Novák-

(zdroj fotky: football.co.uk)

Reklama


Komentáře


You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace