eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Mourinho se ostříhal. Levně a „na Torrese“

Autor:
Datum: 29. 5. 2013

Trenér Chelsea José Mourinho udivil o víkendu svým novým účesem. Portugalský kouč se nechal inspirovat krátkým sestřihem svého svěřence Fernanda Torrese a dokonce si ke zkrácení kadeří půjčil Španělův strojek na vlasy.

Mourinho se sice s krátkým ježkem na hlavě objevil na veřejnosti už na páteční tiskové konferenci před ligovým zápasem s West Hamem, který Chelsea ovládla v poměru 3:0, ale až před utkáním s Basilejí našli novináři odvahu se bývalého trenéra Realu Madrid a Interu Milán zeptat na jeho nový účes.

mourinhojose_thesun.co.uk

Kam že to chodí ke kadeřníkovi? „Udělal jsem si to sám… na tréninku!“ překvapil Mourinho přítomné žurnalisty.

„Prostě jsem se takhle rozhodl, poprosil jsem Fernanda Torrese, jestli by mi nepůjčil svůj strojek. A pak jsem se do toho před zrcadlem pustil. Je to fajn. A levné!“ smál se Mourinho, který si na hlavě vytvořil podobný sestřih jako právě Torres.

Při svém prvním angažmá na Stamford Bridge označil portugalský stratég podobný styl sestřihu jako „válečný“. Jenže v utkání s Basilejí jeho mužstvo rozhodně jako smrtící jednotka nevypadalo…

-Martin Vymyslický-

(zdroj fotky: theguardian.com)

Reklama


Komentáře


You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace