eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Víme, jak moc je to důležité! Pro fanoušky to hodně znamená, poznamenal Torres

Autor:
Datum: 23. 5. 2013

Na stejné bodové úrovni jako vedoucí Liverpool chce útočník Chelsea Fernando Torres vidět svůj tým po pondělní dohrávce 17. kola Premier League s Arsenalem. Španělský reprezentant tvrdí, že Blues mohou na Emirates Stadium navázat na výhru z ligového poháru.

Oba celky se letos už jednou střetly a Arsenal to stálo vyřazení z Capital One Cupu. Na stadionu Gunners se na konci října urodilo vítězství Chelsea 2:0, které zařídili svými góly Cesar Azpilicueta a Juan Mata.

„Už jsme nad nimi jednou na jejich hřišti dokázali vyhrát, takže víme, co na ně platí. Musíme se na zápas co nejlépe připravit. Jsem si jistý, že můžeme zvítězit,“ pomýšlí na tříbodový vánoční dárek devětadvacetiletý fotbalista.

Arsenal už díky vítězství Liverpoolu nad Cardiffem 3:1 přišel o první místo v tabulce. V minulém kole navíc utrpěl těžký direkt na Etihad Stadium, kde s Manchesterem City prohrál 3:6.

A Torres chce aktuální dvoubodovou ztrátu na tým trenéra Arsena Wengera smazat. „Víme, jak moc je to důležité. Můžeme se dostat před soupeře v tabulce, pro fanoušky to hodně znamená. Oba tábory diváků si tenhle velký zápas určitě vychutnají,“ pozval příznivce na duel, který začíná v devět hodin večer.

-Martin Vymyslický-

(zdroj fotky: theguardian.com)

Reklama


Komentáře


You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace